Partners

Maak kennis

Inge Morssinkhof

Partner en trainer

De basis voor trainen is gelegd in de periode dat ik mijn studie orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen heb afgerond.  Slecht nieuws gesprekken, acceptatieproblematiek en gedragsverandering zijn onderwerpen die toen en nu – op een andere manier – nog steeds actueel zijn in de gezondheidszorg.

Vervolgens ben ik jaren actief geweest op het snijvlak van mensen, marketing  en onderzoek.  In de loop van de jaren heeft het onderzoek zich toegespitst op psychografisch behoefte- en belevingsonderzoek in de gezondheidszorg.

Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest in samhealth is de focus verschoven van marktonderzoek in de gezondheidszorg naar de beleving van de communicatie van de zorg door patiënten en zorgprofessionals.

Binnen samhealth ontstond meer en meer vraag naar communicatietrainingen. Aanleiding om in CureConcern specifiek op de gezondheidszorg gerichte communicatietrainingen verder te ontwikkelen.

De vele gesprekken met zorgprofessionals en patiënten zijn een belangrijke voedingsbodem geweest voor het ontwikkelen en realiseren van communicatietrainingen.

Mijn kracht ligt in het, samen met anderen, zoeken naar creatieve oplossingen voor communicatievraagstukken. Kernwoorden die bij mij passen zijn menselijk, creatief, intuïtief, beschouwend,  conceptueel en analytisch.

Zorgen is mensenwerk.

Je communicatie op een prettige manier versterken.

Ontdek hoe Wij helpen zorgprofessionals in het verbeteren van hun communicatie.

© CureConcern 2020 - Alle rechten voorbehouden.