Skip to content
Aanmelden

Loopbaan coaching

Waarom?

Loopbaan coaching biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het moment dat het jou het best uitkomt.

Je brengt zelf vraagstukken thema’s, situaties of onderwerpen op het gebied van loopbaanontwikkeling in waarin je jezelf verder wilt ontwikkelen. Loopbaan coaching vraagt enige zelfreflectie. Je wordt uitgedaagd om in een korte periode een flinke groei door te maken. De onderwerpen bepaal jezelf. Onze aanpak sluit aan op jouw leerdoelen. Evenals de coach die wij in gezamenlijk overleg selecteren. Op deze manier creëren wij graag een omgeving waarin je het hoogste resultaat kunt behalen.

Iets voor jou

Loopbaan coaching is voor diegenen die zich op individuele basis willen ontwikkelen en door persoonlijke groei effectiever en bewuster willen functioneren en communiceren.

Enkele thema’s

  • Ik heb geen flauw idee wat ik zou willen doen als het gaat om werk. Hoe kom ik erachter welk type werk bij mij past?
  • Bij welk type organisatie kom ik het best tot mijn recht?
  • Past het werk wat ik nu doe (nog) bij me?
  • Wat heb ik nodig om me optimaal te ontwikkelen?
  • Hoe kan ik effectiever functioneren in mijn werk?
  • Hoe vind ik een gezonde “work-life balance”?
  • Hoe kan ik effectiever omgaan met tijdsdruk, prioriteiten en planning?

Onze werkwijze

Stap 1. Je intake

Een coachingstraject start altijd met een intake. Een intake kan in een persoonlijk gesprek bij CureConcern in Culemborg plaatsvinden. Op basis van je intake stellen wij het benodigde aantal coachingsessies vast. Ook vragen we je bij aanvang een online DISC test te maken, waarvan we het resultaat tijdens de eerste sessie bespreken.

Stap 2. Je coachingsessies

Een coaching sessie duurt normaliter 1 à 1,5 uur. Tijdens de coachingsessies kiezen wij in overleg met jou voor een aanpak die aansluit bij jouw leerdoelen en voorkeuren. Tussen de coachingsessies breng je de opgedane kennis en inzichten in de praktijk; bij een eerstvolgende sessie koppel je jouw ervaring en resultaten terug. Tijdens de laatste sessie wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Over je coach

Onze coaches zijn ervaren en inspirerende gesprekspartners.  Een CureConcern  coach beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring in de gezondheidszorg en heeft een WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige specifieke opleidingen. Allen gebruiken DISC  als leidraad in de coachingsessies.

Meer weten? Neem contact met ons op via info@cureconcern.nl

CureConcern optimaliseert persoonsgerichte ontwikkeling

Loopbaan coaching