Individuele coaching

Trainingen

Neem contact op

Waarom?

Individuele  coaching biedt je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het moment dat het jou het best uitkomt. Je brengt zelf thema’s, situaties of onderwerpen in waarin je jezelf verder wilt ontwikkelen. Individuele coaching vraagt enige zelfreflectie. Je wordt uitgedaagd om in een korte periode een flinke groei door te maken. De onderwerpen bepaal je zelf. Onze aanpak sluit aan op jouw leerdoelen. Evenals de coach die wij in gezamenlijk overleg selecteren. Op deze manier creëren wij graag een omgeving waarin je het hoogste resultaat kunt behalen.

Iets voor jou?

Individuele coaching is voor diegenen die zich op individuele basis willen ontwikkelen en door persoonlijke groei effectiever en bewuster willen functioneren en communiceren.

Enkele thema’s

  • Hoe kan ik effectiever functioneren?
  • Hoe kan ik bewuster omgaan met stress en kritische situaties?
  • Hoe vind ik een gezonde “work-life balance”?
  • Hoe kan ik effectiever omgaan met tijdsdruk, prioriteiten en planning?
  • Hoe kan ik sterker communiceren in kritische situaties?
  • Hoe kan ik effectiever overtuigen en beïnvloeden?
  • Hoe kan ik assertiever optreden en communiceren?
  • Hoe kan ik leren omgaan met conflictsituaties?

Werkwijze

Stap 1. De intake

Een coachingstraject start altijd met een intake. Een intake kan telefonisch plaatsvinden of in een persoonlijk onderhoud bij CureConcern in Maarn. Op basis van je intake stellen wij het benodigde aantal coaching sessies voor. Ook vragen we je bij aanvang een online DISC test te maken, waarvan we het resultaat tijdens de eerste sessie bespreken.

Stap 2. De coaching sessies

Een coaching sessie duurt normaliter 1 à 1,5 uur. Tijdens de coaching sessies kiezen wij in overleg met jou voor een gepersonaliseerde DISC-aanpak die aansluit bij jouw leerdoelen en voorkeuren. Tussen de coaching sessies breng je de opgedane kennis en inzichten in de praktijk; bij een eerstvolgende sessie koppel je jouw ervaring en resultaten terug. Tijdens de laatste sessie wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Over je coach

Onze coaches zijn ervaren en inspirerende gesprekspartners.  Een CureConcern  coach beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring in de gezondheidszorg en heeft een HBO / WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige specifieke opleidingen. Allen gebruiken DISC als leidraad in de coaching sessies.

Direct aanmelden

Meer weten? Neem contact op met ons via info@cureconcern.nl.

Zorgen is mensenwerk.

Je communicatie op een prettige manier versterken.

Ontdek hoe Wij helpen zorgprofessionals in het verbeteren van hun communicatie.

© CureConcern 2019 - Alle rechten voorbehouden.