Coachen na een training

Trainingen

Neem contact op

Waarom?

Wil je nog meer uit jezelf en de training halen? Door één of enkele coaching sessies te volgen na een training, verspreid over een periode van enkele weken of maanden, ontstaat het hoogst mogelijke rendement.

Iets voor jou?

Voor zorgverleners die het hoogst mogelijke rendement uit een training willen halen. De thema’s zijn afhankelijk van de deelnemer en training.

Werkwijze

Stap 1. De Intake

Voorafgaand aan deze combinatie van Coaching en Training vindt een gratis intake plaats.. Op basis van je intake stellen wij het benodigde aantal coaching sessies vast. Ook kijken wij met jou, op basis van je leerdoelen en voorkeuren, naar de meest geschikte combinatie van trainer en/of coach. Tenslotte is de klik tussen jou en jouw trainer / coach van groot belang om het hoogst mogelijke resultaat uit de training en coaching sessies te halen.

Stap 2. De coachingsessies

Een coaching sessie duurt normaliter 1 à 1,5 uur. Tijdens de coaching sessies kiezen wij in overleg met jou voor een DISC gepersonaliseerde aanpak die aansluit bij jouw leerdoelen en voorkeuren. Tussen de coaching sessies breng je de opgedane kennis en inzichten in praktijk; bij een eerstvolgende sessie koppel je jouw ervaring en resultaten terug. Tijdens de laatste sessie wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld.

Over je coach

Onze coaches zijn ervaren en inspirerende gesprekspartners. Een CureConcern coach beschikt over een flinke dosis kennis en ervaring in de gezondheidszorg en heeft een HBO/WO opleiding genoten, aangevuld met de nodige specifieke opleidingen.

Meer weten? Neem contact op met ons via info@cureconcern.nl.

Zorgen is mensenwerk.

Je communicatie op een prettige manier versterken.

Ontdek hoe Wij helpen zorgprofessionals in het verbeteren van hun communicatie.

© CureConcern 2019 - Alle rechten voorbehouden.